010-3075851 info@creditcollect.nl

Over ons

Het is vervelend als uw klanten hun facturen niet betalen. Niet betaalde facturen zorgen niet alleen voor veel stress, maar ze kunnen er ook voor zorgen dat uw problemen krijgt met uw cash-flow.

Om achterstanden te voorkomen kunnen wij u helpen met uw credit management vraagstukken. Zo kunnen wij met u een aanpak opstellen die zal bijdragen een vermindering van uw debiteurenportefeuille. Hiermee voorkomt u zaken ter incasso moet aanbieden.

Door onze jarenlange ervaring hebben we geleerd, dat een incassotraject in veel gevallen overbodig is. Vaak blijkt er sprake van een misverstand. Ook kan het zijn dat men de factuur niet bekend was of  dat het ergens anders fout is gegaan. Uiteraard zijn er ook klanten met smoesjes deze zijn uiteraard bij ons bekend. Wij komen tot afspraken met uw klant.

Voorkom Incasso door ons uw klant te laten benaderen. Wij voeren het debiteurenbeheer en komen tot oplossingen of betaling. Mocht er iets fout zijn gegaan waardoor klant niet heeft betaald dan informeren wij u, en komen we tot de oplossing.