085-9022061 info@creditcollect.nl

Doe eenmalig een gratis credit check!

Wist u dat wanbetaling de grootste bedreiging is voor uw winst? Veel bedrijven zijn zich te weinig bewust van de enorme kosten van oninbare facturen. Zorg dat u inzicht krijgt in het betaalgedrag van klanten en voorkom wanbetaling!

Wat staat er in een kredietrapport?

Een uitgebreid kredietrapport geeft een inschatting van zowel de huidige als de toekomstige financiële situatie van een bedrijf. Tevens worden er in een kredietrapport andere zaken beschreven, zoals de bedrijfsstructuur, de ontwikkeling van een bedrijf en hoe het bedrijf presteert ten opzichte van vergelijkbare ondernemingen.

Met al deze informatie wordt vervolgens een kredietlimiet met een kredietscore vastgesteld. Aan de hand hiervan kun jij als ondernemer een goede inschatting maken van de kredietwaardigheid en betrouwbaarheid van jouw zakenpartner. Hier kan dus een hoop ellende mee bespaard worden!

Doe nu een gratis credit check en krijg eenmalig inzicht in de financiële situatie van één van uw klanten (Nederlandse ondernemingen).

Uw zakelijke relaties checken op kredietwaardigheid

Informatie is cruciaal als het gaat om het bouwen aan relaties met financieel gezonde partijen. Met goede informatie voorkomt u onbetaalde facturen, en laat u uw omzet groeien. Met de credit check kunt u eenmalig gratis aan deze informatiebehoefte voldoen, en een klant checken op financiële gezondheid en kredietwaardigheid. Ook zou u aan de hand van verkregen informatie na kunnen gaan of u andere betalingsvoorwaarden moet toepassen voor uw klant. Dit om mogelijke risico’s af te dekken.

“Uit een kredietrapport maak je heel duidelijk op wat voor type klant of leverancier het is. Deze informatie is de basis bij het zakendoen.”

Voorkomen is beter dan genezen

Weten met wie je zaken doet kan je een hoop ellende besparen. Het opvragen van een rapport is dus geen overbodige luxe. Bij Credit Collect bieden wij het eerste contract kosteloos en vrijblijvend aan! Indien u nogmaals een rapport wil aanvragen zijn de kosten €9.95 exl btw per contract. Vraag u regelmatig een rapport op? Dan komen we tot een passende oplossing

 

Vul het contactformulier in of mail naar info@creditcollect.nl en ontvang vandaag nog het rapport.

WhatsApp Hallo, ik ben geen "robot" dus stuur me gerust een bericht. :)