085-9022061 info@creditcollect.nl

Diensten

Als uw facturen niet betaald worden,schakelt u Credit Collect in. Wij zorgen dat facturen worden voldaan.

Debiteurenbeheer

Debiteurenbeheer

Het debiteuren beheer uitbesteden aan Credit Collect is de snelste manier om geld en tijd uit te sparen. Wat kunnen onze professionals voor u betekenen op het gebied van debiteurenbeheer? We kunnen u ontlasten door het complete debiteurenbeheer van u over te nemen of een gedeelte hiervan. Dit zal resulteren in vele voordelen, waaronder meer rust en structuur in uw bedrijf en accuraat beheer.

Waarom uw debiteurenbeheer uitbesteden?

Er zijn vele voordelen aan het uitbesteden van uw debiteurenbeheer. Zo zullen wij zorg dragen voor de facturatie, het versturen van betalingsherinneringen en incassoprocedures (indien gewenst). Credit Collect werkt desgewenst uit naam van uw bedrijf, met uw eigen briefpapier. Hierdoor zal er geen verwarring ontstaan over de eventuele herkomst van de factuur.

Tevens kan Credit Collect de communicatie met uw klanten over de nota’s verzorgen, waardoor uw administratieve bedrijfsvoering nog verder wordt ontlast, waardoor u tijd overhoudt voor de werkzaamheden waar u het beste in bent. Tevens kunnen wij de communicatie verzorgen (indien u dat wenst)  met uw klanten over de nota’s. Hiermee ontlasten wij uw administratieve bedrijfsvoering en heeft u meer tijd voor uw corebusiness.

Als laatste controleren wij altijd de kreditwaardigheid van een partij. Dit zorgt ervoor dat de kans op een niet-betaalde factuur flink wordt verkleind.

Waarom Credit Collect?

Onze organisatie heeft haar sporen verdiend door jarenlang vakwerk te bieden op het gebied van debiteurenbeheer. Dit doen wij voor allerlei sectoren van het bedrijfsleven. Van de techniek tot aan de groothandel en voor de financiële sector als ook kleine ondernemingen en ZZP’ers.

Wij zijn ervaren ervaren en vakbekwaam. We hebben op alle relevante gebieden veel expertise in huis. Van financieel tot aan juridisch en commercieel.

Credit Collect incasseert voor u uw welverdiende centen tegen lage kosten. Dit is zowel voor u als opdrachtgever als ook voor uw klanten voordelig. Wij opereren met uw rendement als oogmerk.

Wij bieden ook veel andere diensten die in het verlengde liggen van debiteurenbeheer. Zoals bijvoorbeeld incasso, kredietinformatie etc. Mocht u willen upgraden naar een breder pakket van outsourcing dan is Credit Collect de ideale partij om dat mee te doen. Wij zorgen ervoor dat al uw administratieve processen gekoppeld worden en u met een oogopslag al inzicht heeft in uw administratie en financiën.

Wilt u zich aan de hand van een gesprek oriënteren op de mogelijkheid om uw debiteurenbeheer uit handen te geven? Geen probleem. Tijdens een telefoongesprek of gesprek nemen we uw vragen en wensen graag met u door. Bel 010-3075851 of info@creditcollect.nl

Factuur indienen?

Minnelijke incasso:
Bij een minnelijke incasso geeft u uw factuur (en daarmee uw zorgen) volledig uit handen. Credit Collect kiest een persoonlijke benadering om ervoor te zorgen dat uw klant alsnog betaalt. Hierbij stellen wij het behoud van de klantrelatie voorop. Vaak wil uw klant wel betalen, maar kan hij dit niet. Soms betekent dit dat we een compromis sluiten met de debiteur. Uiteraard leggen wij dit compromis altijd eerst aan u voor. Ook helpen wij uw klant waar mogelijk met advies om de financiële huishouding op orde te krijgen.

Wat is minnelijke incasso?

Een minnelijke incasso is een manier om openstaande facturen te laten vorderen. U geeft de openstaande factuur volledig uit handen, waarbij wij op correcte wijze uw debiteur benaderen. Hierbij wordt geprobeerd de debiteur te bewegen de factuur te betalen zonder tussenkomst van de rechter.

Waarom een minnelijke incasso?

Bij Credit Collect bent u aan het juiste adres als het gaat om minnelijke incasso. U als ondernemer wilt zich bezig houden met de zaken waar u zelf goed in bent. Achter een onbetaalde factuur aan jagen kan in veel gevallen voor frustratie zorgen. Daarnaast is het tijdsintensief en kost het u extra geld. Credit Collect ontzorgt u in veel gevallen en biedt meer waarde als het gaat om klantbehoud. U kunt zich als ondernemer richten op het binnen halen van nieuwe klanten terwijl Credit Collect zorgt dat de huidige klanten blij zijn dat ze nog steeds bij u klant zijn. Minnelijke incasso indienen?
WhatsApp Hallo, ik ben geen "robot" dus stuur me gerust een bericht. :)