085-9022061 info@creditcollect.nl

debiteurenbeheer uit handen geven?
uw debiteur wij het beheer

VOORDELEN

  • Lagere kosten
  • Meer liquiditeit
  • DSO verlaging
  • Hogere klanttevredenheid

 

DEBITEURENBEHEER 

Debiteurenbeheer uit handen geven? Bespaar tijd en kosten. Goed debiteurenbeheer vereist vakkundigheid en discipline. Als je beschikt over een grote debiteurenportefeuille, maar niet over de mensen, de tijd en de middelen is het wellicht interessant om jouw debiteurenbeheer uit te besteden. Wanneer je dit belangrijke onderdeel in het bedrijfsproces uitbesteedt aan specialisten, levert je dit onder andere geld en tijd op. Daarnaast wordt jouw order to cash cyclus verkort en heb jij jouw handen weer vrij om te doen waar je goed in bent.

Debiteurenbeheer uit handen geven!

klant aan het woord

“Vaak zien wij dat onze opdrachtgevers wachten met het innen van facturen. Debiteurenbeheer wordt dan even op een iets lager pitje gezet. Juist als de relatie met de klant goed is, is het soms lastig om te beginnen over niet betaalde facturen.”

Wanneer debiteurenbeheer uitbesteden?

Voor bedrijven en dienstverlenende bedrijven is het interessant om te kijken naar de mogelijkheden voor extern debiteurenbeheer. Enkele redenen om jouw debiteurenbeheer uit te besteden, kunnen zijn:

Je wilt je als bedrijf weer focussen op de kernactiviteiten van jouw bedrijf.
Het ontbreekt je aan de tijd en mankracht om een efficiënte debiteurenbeleid te voeren en eventuele wanbetalers gedisciplineerd aan te pakken.
Je wilt besparen op de kosten en jouw liquiditeitspositie verbeteren.

PERSOONLIJKE AANPAK

Wij ontzorgen u volledig. Ze manen wij debiteuren uit uw naam aan, schriftelijk én telefonisch. Daarbij verliezen we nooit uit het oog dat het uw klanten zijn en hanteren een persoonlijke, benadering. Door regelmatig met u te evalueren, optimaliseren we het proces. Door kennis en ervaring behalen we voor u uitstekende resultaten.

Wij bewijzen graag wat we zeggen, om die reden kunt u kosteloos een factuur in beheer brengen. Bent u tevreden met het resultaat dan blijven wij u graag van dienst. Zo niet, dan heeft u niets verloren.

Neem contact op 

Telefoon: 085-9022061
E-mail: info@creditcollect.nl

WhatsApp Hallo, ik ben geen "robot" dus stuur me gerust een bericht. :)