085-9022061 info@creditcollect.nl

credit collect

Outsourcen debiteurenbeheer

OUTSOURCEN DEBITEURENBEHEER

Wel veel facturen en debiteuren, maar geen afdeling debiteurenbeheerder ? Dan is outsourcen vaak de meest efficiënte optie. Goed debiteurenbeheer is een vak apart en kan, indien niet goed georganiseerd, veel tijd in beslag nemen. Deze tijd besteed jij toch ook liever aan andere werkzaamheden, uw core business bijvoorbeeld! Kies jij er net als veel MKB-bedrijven ook voor opdit deel van het bedrijfsproces uit te besteden aan een gespecialiseerd bureau?

DE EERSTE STAP NAAR EEN BETERE LIQUIDITEIT

Een debiteur is een klant die nog moet betalen. Debiteurenbeheer zijn alle werkzaamheden die worden toegepast om de openstaande facturen binnen de gestelde termijn betaald te krijgen. Wanneer je niet tijdig of inconsequent omgaat met jouw debiteurenbeheer, kan dit ervoor zorgen dat je niet of niet op tijd over jouw geld beschikt. En dit heeft dan weer een negatieve invloed op jouw cashflow en liquiditeit. Het voeren van een goed debiteurenbeheer is dus van groot belang voor een succesvolle onderneming! Maar wat als je niet zelf de expertise in huis hebt? Of als je er niet voldoende tijd en energie in kan stoppen? Overweeg dan om je debiteurenbeheer uit te besteden en voorkom incassotrajecten.. Credit Collect kan je op al deze vlakken ontzorgen!

Het uitbesteden van je debiteurenbeheer levert je bedrijf direct meer tijd op. Facturen worden vaak sneller betaald, omdat de debiteurenbeheerder er bovenop zit. Daarnaast is het gevoel van urgentie groter wanneer een ander bedrijf belt over openstaande facturen. En het belangrijkste is dat u het geld sneller ontvangst waar u recht op hebt goed voor u goed voor uw onderneming.

Het outsourcen van uw
debiteurenbeheer in 4 stappen

STAP 1: Neem contact op via telefoon, mail of contactformulier

STAP 2: In een vrijblijvend, persoonlijk gesprek brengen wij uw behoefte in kaart.

STAP 3: Wij maken een plan op maat voor uw debiteurenbeheer.

STAP 4: Na akkoord gaan wij aan de slag. U kunt zich weer concentreren op de core busniness van uw onderneming!

Neem contact op 

Telefoon: 085-9022061
E-mail: info@creditcollect.nl

WhatsApp Hallo, ik ben geen "robot" dus stuur me gerust een bericht. :)