085-9022061 info@creditcollect.nl

Outsourcen van debiteurenbeheer – uw factuur sneller betaald!

 

Outsourcen van debiteurenbeheer

Indien u zelf geen debiteurenbeheerder in dienst heeft is het outsourcen van debiteurenbeheer niet ongebruikelijk. De werkzaamheden rond de facturatie en het opvolgen daarvan nemen tijd in beslag. Het is ook een echt vak dat beter een iemand met ervaring over gelaten kan worden. Ook is het veel effici├źnter om dit door een andere partij te laten doen. En deze tijd besteden veel bedrijven liever aan andere werkzaamheden. Vooral grote bedrijven met een groot aantal debiteuren kiezen er steeds vaker voor om dit deel van het bedrijfsproces uit te besteden aan een gespecialiseerd bureau.

Voordelen outsourcing debiteurenbeheer

Een debiteur is een klant die nog moet betalen. Debiteurenbeheer zijn alle werkzaamheden die worden toegepast om de openstaande facturen binnen de gestelde termijn betaald te krijgen. Wanneer je niet tijdig of inconsequent omgaat met jouw debiteurenbeheer, kan dit ervoor zorgen dat je niet of niet op tijd over jouw geld beschikt. En dit heeft dan weer een negatieve invloed op jouw cashflow. Het voeren van een goed debiteurenbeheer is dus van groot belang voor een succesvolle onderneming! Maar wat als je niet zelf de expertise in huis hebt? Of als je er niet voldoende tijd en energie in kan stoppen? Overweeg dan om je debiteurenbeheer uit te besteden en voorkom incassotrajecten..

Het uitbesteden van je debiteurenbeheer levert je bedrijf direct meer tijd op. Facturen worden vaak sneller betaald, omdat de debiteurenbeheerder er bovenop zit. Daarnaast is het gevoel van urgentie groter wanneer een ander bedrijf belt over openstaande facturen. En het belangrijkste is dat u het geld sneller ontvangst waar u recht op hebt goed voor u goed voor uw onderneming.

Grote bedrijven betalen mkb-factuur sneller; Camera als ...

Het outsourcen van uw debiteurenbeheer is in 4 stappen geregeld.

Stap 1

Vul het formulier in, mail of bel ons.

Stap 2

Wij leggen u uit wat wij kunnen doen en op welke wijze wij u van dienst kunnen zijn.

Stap 3

Er word een plan op maat gemaakt voor uw debiteurenbeheer en alle vervolg stappen.

Stap 4

Wij gaan voor u aan de slag en zorgen dat de debiteuren hun facturen netjes en op tijd gaan betalen. Zodat u zich kunt concentreren op de core busniness van uw onderneming

Vul onderstaande formulier in of bel 085-9022061

 

 

 

 

 

 

 

Vordering indienen

15 + 13 =

WhatsApp Hallo, ik ben geen "robot" dus stuur me gerust een bericht. :)